Rularea Alpha

Suntem aici pentru a vă ajuta

myAlpha este accesul dvs. online la Centrul de învățare Alpha, instrumentul de planificare, instruirea echipei și materialul de serie. Este o resursă gratuită pentru a vă sprijini de-a lungul întregii experiențe Alpha.

Centrul de învățare

Centrul de învățare Alpha conține o serie de videoclipuri și articole care vă vor ajuta să rulați eficient un Alpha în contextul dvs. Aceste videoclipuri și articole sunt împărțite în module de învățare care acoperă cele mai bune practici de a rula Alpha, astfel încât să fiți pregătit(ă) pentru a avea succes.

Instrumentul de management și planificare

Instrumentul de management și planificare vă ajută să vă programați instruirea echipei, sesiunile Alpha și timpul Alpha. Din acest instrument, puteți, de asemenea, să vă invitați echipa la platforma digitală și să accesați toate materialele promoționale pentru Alpha. De asemenea, puteți să publicați Alpha dvs., astfel încât oamenii să vă poată găsi.

Instruirea echipei

3 sesiuni de formare a echipei în format video acoperă lucrurile esențiale, grupurile mici și grupurile care se roagă împreună, astfel încât echipa dvs. să fie instruită și echipată eficient pentru diferitele lor roluri.

Materialul seriei

În materialul seriei puteți descărca toate sesiunile video și scenariile pentru seria Alpha Film și seria Alpha Youth. Împreună cu sesiunile, există ghiduri de discuții ce pot fi descărcate pentru echipa dvs. Alpha și pentru invitați.

Am creat resurse pentru a vă ajuta la fiecare pas.

Explorați mai multe

Găsiți un Alpha

Găsiți un Alpha lângă dvs.

Găsiți un Alpha

Despre Alpha

Învățați despre povestea Alpha

Despre Alpha

Povești Alpha

Urmăriți poveștile Alpha

Povești Alpha