Toată lumea poate juca un rol în a vedea viețile transformate.

Alpha este un curs ce durează mai multe săptămâni, online sau fizic, care creează un spațiu în care oamenii vin și discută despre marile întrebări ale vieții
Anul trecut

Aproximativ 30.000 de biserici și organizații au rulat Alpha cu peste 1,3 milioane de participanți.

Ce este Alpha?

Alpha este un instrument construit pentru bisericile locale bazat pe ospitalitate, partajare și conversație deschisă. Același conținut Alpha este rulat peste tot în lume, de către creștini de toate tradițiile, și oferă o expresie comună a proclamării, slujirii și mărturiei. Milioane de oameni au experimentat Alpha în peste 100 de țări și peste 100 de limbi din întreaga lume.

Cum arată o sesiune Alpha?

Ospitalitate

Fie fizic, la o masă, fie virtual, cu o cafea, toate sesiunile încep cu o perioadă de conectare, relaxare și construire de prietenii. Consumul de alimente împreună creează spațiu pentru ca oamenii să se conecteze și să împărtășească viața la un nivel mai profund.

Discursurile

Discursurile Alpha sunt concepute pentru a implica oameni din toate categoriile sociale și pentru a inspira conversații. Ele explorează marile probleme ale vieții și credinței și descompun elementele de bază ale credinței creștine, abordând întrebări precum „Cine este Iisus?”, „De ce și cum mă rog?” și „Cum ne călăuzește Dumnezeu?”

Discuţii

Timpul de discuție este o oportunitate pentru ca oamenii să răspundă la discurs, să audă de la alții și să contribuie cu propria perspectivă într-un mediu onest, prietenos și deschis.

Sunteți gata să rulați un Alpha?

What I love about Alpha is that it’s not really a formula, it’s just community, around a table, with the gospel of Jesus and an openness to Holy Spirit.

John Mark Comer,
Pastor of Vision & Teaching, Bridgetown Church

I especially appreciate the ecumenical spirit of Alpha: there is no pressure on anybody to join a different denomination, but just to join Jesus.

Father Raniero Cantalamessa,
Preacher to the Papal Household

Cum încep?

După ce vă înscrieți online, vă vom arăta cum să creați un spațiu în care oamenii, care nu ar veni în mod normal la biserică, să se simtă confortabil având o discuție despre Dumnezeu.

Vă vom oferi instrumente și instruire pentru a vă pregăti echipa să conducă Alpha și să inspire biserica să-și invite prietenii.

Apoi, veți avea acces la seria video Alpha și la ghiduri care vor declanșa discuții

Începeți astăzi

Tot ce aveți nevoie pentru a rula Alpha este disponibil online și gratuit pentru fi descărcate, astfel încât toată lumea să joace un rol în a vedea viețile transformate.

Explorați mai multe

Găsiți un Alpha

Găsiți un Alpha lângă dvs.

Găsiți un Alpha

Rulați Alpha

Începeți să rulați un Alpha

Rulați Alpha

Previzualizați discursuri Alpha

Previzualizați episoadele

Previzualizați discursuri Alpha