Close
Tg. Mures, Romania

Toți avem întrebări

Noi credem că oricine trebuie să aibă șansa să exploreze credința creștină, să pună întrebări și să expună punctul lor de vedere; indiferent de cine și de unde sunt.

Caută Alpha în apropiere

Instruire Alpha

Ce este Alpha?
Alpha este o serie de cursuri care explorează credința creștină, de obicei pe parcursul a 12 întâlniri săptămânale. Fiecare întâlnire răspunde unor întrebări diferite despre credință/creștinism și este conceput să creeze conversații. Alpha rulează peste tot în lume și oricine este bine primit. Întâlnirile au loc în cafenele, biserici, universități, case – practic oriunde. Nu toate întâlnirile Alpha se aseamănă, dar au trei lucruri în comun: socializare, conversație și dezbatere.
Mai întâi de toate
Socializare cu mâncare sau prăjituri
Majoritatea întâlnirilor pornesc cu mâncare sau prăjituri pentru că ele reprezintă un mod frumos de a construi relații și a ne cunoaște mai bine.
Apoi
Socializare cu mâncare sau prăjituri
Conversațiile durează aproape 30 de minute și sunt concepute ca fiecare participant să se poată implica în ele. Ele au o tematică și sunt construite în jurul unui material video prin care se explorează lucruri importante precum credința și ne introduc în bazele creștinismului, adresând întrbări precum Cine este Isus?, Cum pot avea credință?, Cum și când să mă rog?, Cum ne ghidează Dumnezeu?
Urmată de
Dezbatere
Este o oportunitate de a auzi ce au alții de spus și să contribui cu perspectiva ta într-un cadru sincer, prietenos și deschis.
Nu este nici o obligație de a spune ceva și nu îți este nimic interzis să spui.
Probabil una din cele mai importante părți din Apha: șansa de a face cunoscute gândurile și ideile tale pe baza tematicii conversației și de a le discuta în cadrul unui grup mic.

Doresti sa fii parte din Alpha? Contacteaza-ne!

Toate materialele sunt distribuite gratuit.